CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Tuesday, March 13, 2012

Trip Ho Chin Minh City - Shopping Time - Final Part

Salam u olls , sampai lerr kita di penghujung cerita tentang vietnam yea, syabas kepada ahli rombongan cik rinn kerana Berjaya menamatkan journey ini dengan jayanya dan masing masing berjaya menghabis pembelanjaan untuk budget 2012 hehhehehehehhehe… terima kasih kepada kengkawan yg memberi kerjasama yg baik dan tidak bnyk karenah … love u ollss muah muah muah  moh kita layan pic shopping selama 4H 3M...


Kalau ada sumur di ladang
Boleh saya menumpang mandi
Kalau ada umur yg panjang
Bulan hadapan kita jalan lagi 


suasana di pasar malam ben than
baju kurung pahang - kat pasar malam ben than- 50rm
jubah dah siap..tapi cik rinn tak der size - pasar malam ben than
ini shopping tak henggat ..abis semua nk borong nyerr - pasar malam ben than
alas meja english style .. tapi kain dia keras sikit
mmg murah beg ini ,.,,cik rinn beli utk isi telekung
beg make up
kraftangan seramik vietnam di buat drpd kulit telor
shopping time ... kat sini we all semua shopping utk 7org  udah abis 3K
kedai telekung hajah basiroh... mahai ooo..better u oll pi kedai jamilah
ini kedai kasut kat ben than market
cik rinn banyak beli kain dgn dia kat ben than market dan tempah sekali
kedai kain kat ben than market
baju kurung moden ... jgn tak caya dia org pandai buat
semua duk menempah baju ..1 hari jerr siap
tara jubah cik rinn dah siap.. quite cheap compare KL
harus beli beg murah sgt 50RM yg besar sekali
kain cotton kat china town lebih murah dari ben than market
Helmet yg kiut miut ..cik rinn pun beli...
inilah dia OLEH OLEH VIETNAM untuk encik hubby semua racket LINNEN  mmg murah
Datang lenggang Kangkung .. balik amek kawww
akhirnya cik rinn besyukur kepada allah swt krn memberi peluang pada cik rinn utk melihat bumi allah , aku bersyukur kepada mu ya allah , kerana memberi kesempatan kepada ku utk melihat bumi mu di luar sana , aku bersyukur juga kpdmu  krn memelihara dan memudahkan perjalananku pergi dan balik.. ameen yaa rabal alamin....semoaga  allah swt memurahkan rezeki ku agar dapat aku melihat bumi mu yg luas nie lagi,... aminn

14 comments:

Sue @ Nenie

Salam Kak Rinn...wahhhh shopping sakan yaaaaa.....seronok nyaaaaa

aZuMaya

wasalam sue... tqvm singgah blog akak... jom sue next year polo akak

Be Simple Beb(BSB) - threeQ

memang dunia shopping kan kat sana?

mawi

be je g vietnam...klu bju kurung moen bli borong brt berapa sepasang??

mawi

bez je g vietnam...bju kurung moden bli borong dpt berape sepasang+

aZuMaya

murah jerr dari 40rm sehingga 10ORM bergantung kepada kualiti kain cotton

JunAina

Hati bagia digaru2 dah dok tengok gambar baju yg lawa2 tu...akhir bulan June nak pergi...

aZuMaya

jun aina ..bawa duit utk shopping secukupnyerrr..

Gee431

tempah jubah siap sehari tu kedai mane yer?

sazilawati431@gmail.com

aZuMaya

gee431.. lupo pulak nama kedai dia ..tapi kat pasar ben10 market ...

Ana Malek

Kedai telekung Hajah Basiroh dengan Jamilah tu dekat mane ye?ade address nye tak?

aZuMaya

ana- alamak saya tak der pulak alamat nyer ..sbb saya guna pakej..jadinyerr dia org yg arrange kan ..yg saya tahu sya sampai kedai telekung..but u bolehtanya drevar teksi boleh tak bawak pergi muslim village ..kat sanun pun ado jual telekung murah sbb last week opis mate pie...

Aiman Lahm

salam. akak beli bag deuter tu kt area mane eik? murah sngt rm50 tu. hu2

aZuMaya

aiman lahm , walaikummusalam , beg nie akak beli kat depan hotel yg akak duduk ..dlm part one akak ada citer hotel mana dan juga.. hotel ni sebaris dgn hotel pink2 saigon hotel ,

Post a Comment