CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, March 27, 2011

Beskut milo versi white house cotage

salam semua , n3 kali ini teman share sikit lerr, teman nie suka bebeno makan beskut milo ghuper ini, tapi teman buat tak pernah menjadi, apa idoknyer selalu bagi resepi idok bagi demo teman ini bukan lerr pandai bebeno...ater teman set appoitment dengan teacher teman moh datang ke white house cottage ngajor teman cara caranya.... finally rasanya memang marvelous tima kacih lerr teman ucapkan ( dia kata jgn letak nama) ...mari lerrr kita layan...

sedia utk di makan

mola2 patah beskut marrie 1 keping kepada 4 keping ( teman beli 2 bungkuh)

milo i kampit yang gerga 7 henggit lebih ..teman lupa baper gram?

susu manis yang selalu buat teh tarik 1 tin jerrr

di gaul sehingga sebati ghuper macam ini yea.. dan masukan biskut marie kesemua dan gaul lagi

pastu masukkan dalam loyang

ratakan menggunakan belakang sudu...mampatkan betui2 kalau idok masa potong berderai

mcm ini ghupernyer bila udah di mampatkan...

last sekali teman saja jerr ubah resepi teman sapu peanut butter dan tabur kacang goreng dan jangan luper masukan didalam fridge yea selama 2 jam..pastu baru boleh potong..

inilah hasilnyaaa...apamacam...kalau nak tau sedap ke idok tanya Cik Sue and BSB...sebab demer berdua udah merasa......

7 comments:

~~zAnAfAhMi~~

kalau tetamu datang mengejut, kuih ni senang nak buat kan?

azumaya75

betul zana....kuih yg tak payah guna electrik dan gas....hahhahahahhaha

DJ Dayang

wah! sedapnya kek batik milo tuu..dh lm x buat padahal senang jer kan...hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ

As salam, terima kasih bertali-tali, esok lusa beri lah lagiiii..

aZuMaya

dayang : mmg senang buat kuih nie,,, cuma guna milo n susu jerrr tak payah telor n butter dan paling penting tak yah guna GAS...HEHEHEHHEHE
FAD : kita kan friend ..org memberi kita merasa...next time ko pulak beri aku...hahhahaha

Cik Sue

Assalam friend..
memang sedap kek batik ko tue..anak2 aku belasah sampai aku pun x dpt nak merada..ko buat sekali lagi laaaaa...

azleen

sedap..sedap...kan..dah lar senang mudah pulak tu..cuma rajin ngan tidak ajer..

Post a Comment