CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, August 12, 2012

Corelle Lover - aka Giler CoReLLe


Salam semua , di sini cik rinn ingin mengambil kesempatan mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin, tak keterlaluan kalau cik rinn wish skrg kan ? sbb hanya tinggal seminggu ajer kita semua umat islam akan menyambut hari kemenangan, alhamdulillah sampai saat dan tika ini cik rinn belum lagi tinggal posa, ingat nak rebut 10 malam terakhir , kalau di izin kan allah swt .. moh kita layan n3 RAYA cik rinn kali nie, tahun nie tak der deko deko semua guna yg lama ajerr,  kali nie cik rinn nak berkongsi dengan anda semua tentang Hobi cik rinn yg agak gila huhuhuhuhuhu..what to do ...minat punya pasal... bak kata org cinta pandang pertama , oklah cik rinn mula jatuh cinta kepada produk correlle ini masa tahun 2006 , masa tue pi uma salah seorang manager kami buat open house , mereka serve dlm pinggan corelle ..impression pertama keluar dari mulut cik rinn ringgan nyer pinggan nie , ingatkan plastic ghupernyer kaca ...so bermula lah episod cintaku pada corelle hehehhehehehe.. so dari situlah cik rinn main kutu online dan kutu dgn org perseorangan dan jugak serba sedikit cik rinn beli di langkawi dan SOGO, so sampai satu tahap cik rinn dah pening tengok kotak corelle bawah meja, asyik beli beli ajer udah lupa berapa banyak cik rinn beli...setiap kali bonda cik rinn singgah di white house cottage, pasti cik rinn kena bebel , beli banyak2 buat apa ..membazir ajer ..adoyaii.. so cik rinn nekad duit bonus tahun nie cik rinn angkatlah almari satu ,,, perggh puas hati tengok mangkuk yg ku simpan selama 6 tahun udah beranak pinak ... betul kata perpatah melayu sikit sikit lama2 jadi bukit.. so cik rinn rasa stop lah nak beli lagi ... cik rinn rasa udah mencukupi .... INSYAALLAH ..jgn marah cik sue percayalah pada rita ... kalau pi langkawi cik rinn tak shopping lagi hehehhehehe...

corelle, coningware, corelle light yg telah bertapa dlm kotak selama 6 tahun , sudah tiba masanya keluar dari kepompong
coning-ware and corelle light  at stage 1
set pinggan mangkuk country rose at stage 2
PLUM set pinggan mangkuk , coningware ...
Coningware 5 beradik PLUM and COUNTRY ROSE
Almari Raya ..
tara dah siap susun ... budget nk beli air cond terpaksa di lupakan krn almari punya pasal
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN...PANJANG UMUR KITA JUMPA LAGI DI ALAM MAYA..
p/s cik sue lagi banyak corelle yer,,,mmg meletop .. apa2pun cik sue anda pun salah satu sumber inspirasi ku utk simpan corelle...

12 comments:

mala

salam aidilfitri dari muscat oman.

segak bergaya pinggan mangkok! :-)

aZuMaya

mala.. wah ada buat open house tak kat oman...?

Cik Sue

iyea la aku banyak...aku rase ko dah menggalahkan aku..ko dah menang tahniah hahahaha terus kan usaha anda....

aZuMaya

opsssssssss cik sue... excuse me ... jauh dari sudut hati sanubari ku nk berlawan2 dgn anda..ini hanyalah sekadar hobbies cheap sale.... mana cik sue yg aku kenal 37 tahun dahulu...

Kak yon

cik corelle dah ada rumah ye.cantik tu tersusun rapi..
akk punya display camtu saje di atas kabinet..:)
jom singgah sini..
http://yonshomedecor.blogspot.com/

zures

Banyaknya set corelle....bila nak guna tu...beli mahal2 kenalah guna baru puas hati...

aZuMaya

zures.. kalau anda mengikuti blog ini ..setiap masakan cik rinn akan guna pinggan mangkuk corelle ni ..2 set cik rinn buat basahan harian , yg dlm almari tue cik rinn guna setiap kali family dtg menjenguk cik rinn akan keluarkan idoklah buat display ajerr..wokayyyyyyy..tqvm visit my blog...

mokwo®

salam azu..berbaloi beli dan guna corelle...mokwo ade jugak corning ware 1 set..jadik lerr...ari tuh penutup dia pecah...semput jap!

rossysweety

salam perkenalan...bestnya tgk susun atur pinggan mangkuk dan set 5 tingkat tu...geram!!

Port Corelle Ware

ni mcm kedai jual corelle dah ni.. hihihi.. congrats!! kalu tak cukup lagi, jenguk fb Port Corelle Ware ya..

Sanjaghak

Hello, how Can I contact you?

aZuMaya

sanjaghak .. please email me

Post a Comment