CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, April 16, 2011

cucur bilis live from white house kitchen

alam semua...kali nie awok udah kekeringan idea tak tahu nak update citer aper memandangkan BSB udah menjerit2 kat kota ketupat awok...pagi nie awok adalah buat cucur bilis untuk awok breakfast dgn new soul mate..opppsssssssssss..new housemate....hehehhehehhe..jom usop khomer tgk cucur awok nie jadi ke idok...tapi idok lerr kaler pink ...coco jerr kalernyerrr..... (nampok bebeno nipunyerrr)...hehehhehehehehhehe

tengok tue BSB... terpanaz dari kuali tau...

tue dia....usop ok tak? kaler coco nie ... awok tak der pink lorrr

jom iza (my newhousemate) breakfast

6 comments:

Far8 budak baik

wahhh..mcm sedap..ahaha=p

alea_ni

ni mesti byk ikan bilis ni..terjojol keluar isinya..best tu rinn..rangup akak suka.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ

cikrin...cucur bilis pon sodapppp...resepi nyer mana?

Cik Sue

Ek eleh aper barang cik rin update cucur bilis...alooooo cik rin tolongggg arrggg...

aZuMaya

budak baik... alah kecik2 miker mesti selalu makan mak miker buat kan..
alea...mau tak nyer ikan bilis mmg meriah di dalamnyer..tapi akak goreng dulu bilisnyerr pastu baru gaul dgn tepung....bila kokak (gigit) baru ranggup...
bsb...resepi.alah fad ko pun pandai buat ..pejam mata ajerr dah jadi...
cik sue...please lah...kenangan aku di kampung tau....

cik zureen

sedap nye.. pape pon, reen dah tag awk..

Post a Comment