CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, February 26, 2011

Time to Deco From SSF

salam semua...hari ini saya begitu happy sekali kerana salah satu hobbies saya adalah menghias rumah, kira2nya lama sungguh saya tidak mengupdate citer tentang deco nie..asyik2 makan makan dan makan...kali nie saya berjaya juga akhirnya..setelah handyman saya datang kerumah minggu lepas ....tercapai jua lah hasrat untuk mendeco rumah.. semuanya adalah idea saya sendiri ....so mari kita layanzzzzzzzzzz deco item from ssf and souvenier shop..... utk kawan sepejuangan acik rinn ..cik sue umah mu bila nak update decoration..hehehhehehe...

sebelum ini guna bell door yg ada bateri,selalu baterinyer abis, kali ini seumur hidup warranty tak perlu tukar baterry dan jimat electric...ting ting ting ting...saya datang

ini Bird House ..sbb bawah ceiling tak der lampu, pada nampak kosong saya letaklah bird house, untung2 ada yang singgah ...lepas ini boleh bisness anak burung...eeeeeeeee

saya close up sikit bird house ini

ini gambar sebelum deco..di dalam rumah saya ada satu lorong ..tapi bukan sebarang lorong yea

minat sangat dengan frame gambar nie..walaupunnya harga boleh tahan ... ku telan jua....

ini bekas lilin tapi belum kesempatan beli lilin..

ini pun tempat lilin ... fikir kreatif sedikit ..saya letak bunga rumput ...ok juga...

pandangan setelah complete decoration dan di namakan lorong white house cottage

white house cottage tunnel ( ini bukan bawah tanah )

9 comments:

aina yg gilo pepel

wahhhhhhhh sangat jelessssssssssssssssss..........................jeles........... rinn shelf tu bape heh????

aZuMaya

aina pepel...murah jerrr kalau tak silaplah yea 98 henggit jerrr...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ

As salam, cikrin terpegun kejap aku tengok ko punya lorong bilik tue...cantik...tapi kalau ada bunga ko letak atas meja tue lagi cantik.

aZuMaya

fad...hang tak nmpk ke atas tue udah ada 3 ball mungerr..tak sesuai atas bawah ada bunga....nampak serabut....ijau lagi cantik....

risa

adoyaiii...rajinnya decorate umah..hehehe

aZuMaya

KAK..RISA..BIASA2 JER TENGAH ADA MOOD ..HEHEHHEHE

NADIAH FAUZI

Salam kak..saya dah follow akak..hehe..TQ!

Naddiea

cantiknya shelf..beli kat mana tu?

aZuMaya

naddiea .. beli kat ikea

Post a Comment