CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, February 3, 2011

FaReweLL ms.Lily at wHite House Cottage

salam semua..setelah sekian lama tidak bersiaran..huhuhuhuhu mcm dalam tv pula yea..bukan apa laptop aciek rienn buat hal lagi....aduhai mabuhai betul 3 kali jumpa doktor baru ok...mudah2han panjanglah umurnya..leh aciek rienn update blog lagi......minggu ini adalah minggu kesedihan housemate rinn akan berpindah ke TTDI....tinggal rinn keseorangan so apalagi rinn pun layanlah lagu intan ku kesepian(ahaksss ntah ...tak pernah nyanyi lagu ni pun)....life must goes on.... di sebabkan ms lily(kak lily) sudah lama menjadi teman tapi mesra (2 tahun) maka rinn telah sepakat dengan ahli jawatankuasa cokelat(kejap ada , kejap tak der) membuat majlis farewell kak lily yang bertemakan carca marba......hahahahhahahha..jom kita layan pic..............

yang bertudung biru si cantik manis itulah ms lily yang akan meninggalkan white house cottage

ini bukan farewell gong xi fa choi - ini adalah dessert pada malam kesedihan itu huhuhuhuhu...

main menu nasi lemak 50 sen, (BSB ko ado?..) spaggetti Bandung (wlpun tdk ke Bandung) satay kajang 60 cucuk (cik sue - ko pndg ajer..aku reserved lidi utk ko? janji ado...

ahli jawatan kuasa sedang menjamu selera setelah penat berposa di siang hari....

jangan tak caya , ini adalah hasil air tangan tuan umah white house cottage..BSB ko ado? takat beli ajerr tak adventure langsung.....cik sue kata....
gendang gendut tali kecapi , kenyang pewot..suka hati...cheesse...

kepada bekas housemate(kak lily) rienn ucapkan selamat maju jaya dan selamat membeli handbag coach leather..jangan lupa rienn yea....caring is sharing....

6 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ

salam cikrin, aku tak cayo ko yg buat kek gulung tue..ko cuma hias2kan jer kek tue...betul takkk..

aZuMaya

WASALAM PUAN FAD....KALAU TAK CAY UDAH NAMA KO DOLLAH...HAHHAHAHHAHAHA...NANTI AKU MASUKAN ENTRY CARA2 BUAT KEK BAULU GULUNG YEA,....TUNGGUU

Cik Sue

Salam Tuan tanah kedaung...
Aku sangat setuju dgn BSB...Aku pun kureng percayo yang aciek rin buat kueh gulung tuuueee...hehehe apa2 pon kita tunggu jer ka n3 kurh gukung cik rien yea BSB...huahuahua

aien

meriah majlis perpisahan hehe meriah makan besh besh

Naz

Salam Rinn.
Slmt brkenalan. Tq sudi singgah blog Naz. I 4llow u back.
Cantik deco rumah Rinn. Bila nk ltk resepi bahulu gulung tu?

aZuMaya

aien...mmg meriah ...lagi meriah kalau ain joint

naz...sebenarnya i dah buat kek baulu gulung tue,,cuma pic ..camera i kena virus sim card...tue yg abis gmbr...setakat resepi buleh tempel...tapi prove pic tak dok..

Post a Comment