CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, June 11, 2011

Lunch at Manhattan Fish Pavillion

salam semua ...sudah lama teman tak bersiaran yea..bukan apa teman busy sikit , inikan musim cuti sekolah kenduri sana kemari tak menang tangan di buatnya utk menghadiri majlis2 kenduri, oklah kali ini cik rinn nak citer sikit ..APA? MAKAN? MAKAN? ermmm itulah fov cik rinn semenjak dua menjak nie... office mate cik rinn dpt durian runtuh so nak banjerlah cik rinn makan, ikutkan cik rinn nie selera org kampung ajerr...tak reti nak makan omputih nie ... tapi rezeki jangan di tolak.... cer cuba cer cuba cer cuba makan omputih pulak... moh kiter layan...


ini memamg fov cik rinn.. suatu hari nanti cik rinn nak buat n3 tentang brownies ice cream

seafood apa ntah lupa pulok, ada udeng, sotong n ikeng

ini pun cik rinn lupa...aduhai maaf lerr yea

inilah cik rinn punya.... seafood spaghetti... boleh lahhhhh...

9 comments:

suri solehah

bab makan ni..fav dulu kini n selamanya..apa lagi makan free hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ

cikrin makan tak ingat dunia ekkkk

aZuMaya

suri soleha... pendek kata rezeki jangan di tolak musuh jgn di cari hehhehehe...

bsb ... aku kureng sikit lerr makan ..tekak org kampung aku nie.... jgn tak caya

Cik Sue

Ek eleh...kalau dah tekak cencaluk, sambal belacan x soh ler nak tetukar selera....hampehhh..

eni osman

salam cik rinn.....sedapnya...terliuq tgk ni..tak pernah try dkt sini...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ

cikrin dah rajin jalan2 cari makan skg nie?

aZuMaya

cik sue... aku mana makan cencalok lorr...

eni osman.... wsalam ... cer cuba cer cuba cer cuba

bsb .... org banjer fad..i polo ehhehehehehhe

azleen

waaaa...terliuq den tengok...ni tak leh jadik nih...awat tak pos kemari...

aZuMaya

azleen....pos ..pos malaysia mogok...wakakakakkaka

Post a Comment