CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, June 16, 2011

Jalan2 cari makan

salam semua tahap kemalasan udah memuncak gantung kuali tak turun2 lagi hahahhaaha rasa bowing jerr awok nak masok..apalagi awok pun riki riki lah kengkawan ajak kuwar makan ..jom kita jalan jalan cari makan....walaupun duduk KL udah 10 tahun tapi tak banyak tempat makan awok explore now ..jom polo awok yea kita singgah sebentar restaurant warisan johor yg amat popular itu ........layanzzzzzzzzz


inilah dia masakan warisan johor yg terletak di setiawangsa

murtabak singapore yg amat popular

mee bandung muar.. awok pie bandung indonesia pun tak jumpa mee bandung nie hehehehe

nasi goreng ayam berempah,,,sedappppppp

ABC my fov

7 comments:

Amie

assalam,
share mee bandung tu boleh tak?

mala

mala yang dok kat Tmn Setiawangsa pun belum pernah makan kat Mak Tim

aZuMaya

amie...wsalam...tqvm singgah teratak i... nak share ..boleh saja..jommm

mala... sbb awak rajin dan pandai masak tue pasal jarang makan luar...saya nie..errmmm alahai...hehehehee

Cik Sue

Resto nie dekat ngan umah member aku jer...mengikut katanya, idak ler sesedap mana pun resto nie..itu kata dia laaa..apa pun nanti CS and the group pi terjah yeaaaaa...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ

martabak singapore nie kat s.jaya pun adoooo

aien

wow wow tmpat makan yg besh la nampaknye, kt celah mana kt setiawangsa tuh, harga ok tak? mahu pergi la nnti hohahoha

aZuMaya

cik sue oii..padanlah dgn gerga dia

bsb... oh yea ke shah alam kat mana erkk?

aien..yg i tahu land mark dia dekat jaya jusco kat setiawangsa heehehehhee..cubalah aien

Post a Comment